Nieuwe site

Welkom op de nieuwe site van Inter Imex Service & Onderhoud! Bij een nieuwe wind, hoort ook een nieuwe site in onze optiek. Kijk rustig verder.

Machines nieuw en gebruikt

Op deze nieuwe site wordt iedere machine nieuw en gebruikt weergegeven. We importeren uiteraard al ruim 40 jaar nieuwe machines. We kiezen daarbij altijd voor leveranciers die een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs kunnen leveren. Geregeld worden er gebruikte machines bij ons ingeruild voor nieuwe, grotere of andere. Deze gebruikte machines worden door ons helemaal gereviseerd en gereinigd. Ja helemaal uit elkaar gehaald en indien nodig worden ze aangepast naar de nieuwste CE normen. Zo kunnen we ook op gebruikte machines garantie geven en ben jij er van verzekerd dat je machine nog lang mee gaat.

Service en Onderhoud

Voor service en onderhoud is Inter Imex je adres. Het staat niet voor niets in onze naam: Inter Imex Service & Onderhoud. Mocht je zelf willen kijken hoe je een storing kunt verhelpen, kijk dan op onze eerste hulp bij storingen pagina. Kan zijn dat je daarmee niet geholpen bent. Geen probleem neem contact met ons op en we plannen een monteur in.
Je kunt bij ons als een van de weinige specialisten in Nederland een onderhoudscontract voor je machines afsluiten. Naast het verlengen van de levensduur van je machine, ontvang je ook flinke kortingen. Kijk voor de voorwaarden op de service en onderhoud pagina. Of vraag meteen een offerte op, dat kan op de offerte onderhoudscontract pagina.

Nippels, matrijzen en onderdelen

Natuurlijk kun je nippels, matrijzen en onderdelen voor je machine bij ons bestellen. Naast onze zeer uitgebreide voorraad nippels en matrijzen in alle maten en tussen maten voor GEKA machines, hebben we ook ander merken ponsen en matrijzen. Zo hebben we Peddinghaus ponsen en matrijzen, maar voeren we ook merken als NITTO, MUBEA, KINGSLAND, SUNRISE en FICEP. Zit je merk er niet tussen? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden, dat kan via onze contactpagina. Of bestel via ons Nippels en matrijzen bestelformulier.
Onderdelen van alle door ons geleverde machines zijn verkrijgbaar. Zelfs onderdelen voor machines die niet meer gebouwd worden, zoals de LOAR buigmachines. Hier vraag je een offerte op voor LOAR onderdelen.

Overige informatie op de nieuwe site

Mis je overige informatie op de nieuwe site? Laat het ons weten. Dan kunnen we ermee aan de slag.