Onderhoudscontract met vele voordelen!

Altijd Ontspannen met Ons Onderhoudscontract met vele voordelen.

De voordelen van ons onderhoudscontract zijn niet op een hand te tellen. Inter Imex Service & Onderhoud is de expert op het onderhouden van machines voor het bewerken van metalen platen en buigmachines voor rond metaal en profielen. We zijn de go-to crew als het gaat om het beschermen van je machinepark en ervoor te zorgen dat de machines soepel blijven draaien. Met onze scherp geprijsde onderhoudscontracten, hoef jij je geen zorgen meer te maken.

Waarom NU een onderhoudscontract?

NU een onderhouds contract is geen overbodige luxe. In deze tijd waarin de industrie het te verduren krijgt, is het de beste manier om controle te houden op je kosten.

Ten eerste is het een goede manier om de aanschaf van nieuwe machines nog even vooruit te schuiven. Het is tenslotte onzeker of een nieuwe machine zich snel genoeg terug verdiend.

Ten tweede zijn de kosten voor een onderhouds contract per jaar, erg beheersbaar en overzichtelijk. Een onderhouds contract bij ons is er al vanaf EUR 310,- per jaar.

Ten derde krijg je naast je onderhoudscontract ook vele kortingen:

  • 1 Controle en onderhoudsbeurt per jaar

  • 25% Korting op alle nippels en matrijzen*

  • 20% korting Op reis-werkuren en kilometers, wanneer zich onverhoopt, tussentijds, toch een storing voordoet.

  • 10% korting Op alle GEKA onderdelen*

De vele voordelen van ons onderhoudscontract

Onderhoudscontract van Inter Imex in 1 oogopslag alle voordelen op een rij

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op!

Kies voor rust en bescherming van jouw machines met een op maat gemaakt onderhoudscontract van Inter Imex Service & Onderhoud. Bel, mail of kom langs voor meer info over onze contracten en hoe we jouw leven een stuk makkelijker kunnen maken.

Reken op Inter Imex Service & Onderhoud voor al jouw onderhoudszorgen. Met onze contracten zorgen we dat alles blijft draaien, zonder stress!

Waarom kiezen voor een onderhoudscontract?

Het is heel verstandig om te kiezen voor een onderhoud contract; onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat jouw machine(s) goed blijft werken. Met ons onderhoudscontract verzeker je jezelf van:

1. Problemen voorkomen
Voorkomen is beter dan genezen. We checken jouw plaatbewerkingsmachine regelmatig, en voorkomen zo problemen voordat ze überhaupt opduiken. Dat betekent minder gedoe voor jou!
We controleren je machine, stellen deze goed af en vervangen eventueel defecte of ernstig versleten onderdelen. Uiteraard wordt de machine op de juiste plekken met de juiste olie gesmeerd en laten we deze optimaal werkend achter. Onze zeer ervaren monteurs zullen ook advies uitbrengen op mogelijk toekomstige gebreken.

2. Nooit Meer Schrikken van Kosten
Geen verrassingsrekeningen hier! Met ons contract weet je precies wat je betaalt voor onderhoud. Dat maakt budgetteren een stuk makkelijker.

3. Supersnelle Service
Als je een contract hebt, sta je vooraan in de rij. Ons geweldige team staat klaar om direct te helpen. Geen gedoe, gewoon snel geregeld!

4. We passen het contract aan op jouw wensen
Wat je ook nodig hebt, we maken een contract op maat. Of het nu gaat om 1 machine of meerdere, of je nu 2x per jaar wilt dat we onderhoud komen doen of 1x per 2 jaar. Wij regelen het!

Onze Aanpak

Bij Inter Imex gaan we voor topkwaliteit. Onze experts gebruiken de beste tools en trucs om jouw machines in topvorm te houden. We vinden het belangrijk om goed te communiceren en betrokken te zijn bij jou als klant en jouw organisatie.
Daarbij hebben we vanuit Inter Imex al zo’n 6000 machines geleverd in Nederland, onze database is nog steeds up to date en zo kunnen we ook van jouw machine meteen de juiste gegevens en configuratie vinden. Staat jouw machine niet in onze database, geen probleem, ook dan helpen we onmiddellijk.