Buigmachines; koop een professionele buigmachine

Voor een professionele buigmachine kijk je hier verder op de pagina. Onze buigmachines en profielwalsen zijn er voor metaal plaatbewerking en voor het buigen van buizen. De kwaliteits buigmachines kunnen alle metaal buigen, dus en ijzer buigen en staal buigen. Maar ook andere metalen zoals koper, RVS en aluminium.

Onze buigmachines zijn veelzijdig

Op basis van jarenlange ervaring met het leveren van machines voor de metaalbewerking, kiezen we voor hydraulische machines.

Metaal buigen of staal buigen is eenvoudig met onze machines. Voor iedere gewenste toepassing hebben we een oplossing. Laat je informeren. Dat kan op verschillende manieren. Lees hieronder verder of neem contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek.

Op afspraak kun je onze machines werkend zien.

Horizontale buigmachines

Onze horizontale buigmachines helpen u bij het buigen van metalen strippen, platen en buizen. 

We hebben verschillende tonnages: 10, 20, 40, 50 ,100 en 150 ton.

Horizontale buigmachine p100 vooraanzicht te koop bij Inter Imex

Comac Profielwals

Deze profielwalsen ook wel profielbuigmachine genoemd, brengen patronen aan in metaal. Het materiaal wordt dus niet vlak of plat gewalst.

Breng profielen aan in uw metalen platen met de machines van Comac.

De Comac 305 HV is kwaliteit en veelzijdigheid in een robuuste profiel wals

Platenwals

De platenwals machine bied je verschillende typen. Zo is er altijd een platenwals beschikbaar die optimaal aansluit op je specifieke wensen.

De B30 profielwals onderdeel van de buigmachines van Hanstahl wordt in Nederland geleverd door Inter Imex. De machine kan tot 30 ton metaal bewerken.

Speerpunten van onze buigmachines

Op de eerste plaats zijn de speerpunten van onze buigmachines gericht op kwaliteit. Door jarenlange ervaring en kennis van veel verschillende machines voor de metaalindustrie hebben we een aantal belangrijke punten ontwikkeld.

Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding

Al jaren onderscheiden wij ons door machines te leveren die 1 ding gemeen hebben: uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Je mag van ons verwachten dat onze machines, de beste zijn, tegen een keurige prijs. Informeer hier.

Onze dienstverlening

Zoals je van ons gewend bent, is onze dienstverlening optimaal. Service en Onderhoud staan niet voor niets in onze bedrijfsnaam. Hieronder in een notedop waarom. We leveren je machine persoonlijk af. Onze levertijden zijn razend snel.

De voordelen van Inter Imex:

 • professioneel advies
 • nederlandstalige bedrijfsvoorschriften
 • korte levertijden (ong 2 weken)
 • garantie
 • onderhoud
 • storingsdienst
 • korte lijnen
 • grote voorraad onderdelen

Professioneel advies

Inter Imex richt zich op langdurige partnerships. Niet alleen voor leveranciers maar juist ook met onze klanten. Jij dus. In onze optiek hoort eerlijk, duidelijk advies daarbij. Bereken hier zelf welk tonnage je nodig hebt: kracht berekenings tabel

Gericht op jouw werk situatie en vanuit het ondersteunen van je werkzaamheden. We denken graag met je mee. De bijna halve eeuw aan ervaring in deze branche zorgt er ook voor dat we bijna iedere vraag kunnen beantwoorden. Stel je vraag dus gerust, graag zelfs.

Nederlandstalige bedrijfsvoorschriften

Uiteraard ontvang je alle bedrijfsvoorschriften in het Nederlands. Zo kun je eenvoudig nalezen en je inlezen in je machine. Schema’s worden ook meegeleverd. Je krijgt een overzichtelijk en leesbaar boekwerk bij je machine.

Korte levertijden

Naast een grote voorraad op locatie, is er ook een grote voorraad nabij. Het productieproces is op rijafstand. We hebben dus geen last van files in het Suez kanaal. Ook zijn daardoor de transportkosten overzichtelijk.

Garantie

Zoals je van ons gewend bent, ontvang je 12 maanden garantie op onze nieuwe machines. Onze garantievoorwaarden worden meegeleverd met de machine. Onze algemene voorwaarden vind je terug op deze pagina van onze website: www.interimex.nl/privacy-policy

Onderhoud

Je kunt gebruik maken van de voordelen van een onderhoudscontract van Inter Imex. Op deze pagina van onze website daarover meer informatie: www.interimex.nl/services

Naast jaarlijks onderhoud, ontvang je nog meer voordelen. Afhankelijk van machine en type onderhoudscontract zijn er voordelen zoals kortingen op reis- en werkuren en kortingen op onderdelen.

Storingsdienst

Voor storingen bel je ons op. Onze zeer ervaren monteurs staan klaar om je te woord te staan. Maar kijk ook eerst eens op deze pagina, misschien kom je er zelf uit. Wil je toch liever een van onze monteurs inzetten, meld je storing aan en plan een afspraak.

Korte lijnen

Je verdwaalt bij ons niet in een keuze menu. We staan je meteen te woord en zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur. Daarvoor, tijdens en daarna zijn we per e-mail te bereiken. Ook op onze website kun je terecht voor bestellingen, meldingen en / of aanvragen.

Grote voorraad onderdelen

We hebben in ons magazijn een enorme voorraad aan onderdelen voor je machinepark. Je kunt ook voor buigmachine gereedschappen bij ons terecht. Wij leveren direct uit eigen voorraad.

In bedrijfsstelling van buigmachines door Inter Imex

De in bedrijfsstelling door Inter Imex is geen standaard dienstverlening. Je kunt van ons verwachten dat we je machine in perfecte staat bij je komen brengen. De machine is uiteraard voorzien van olie en uitgerust met 10m kabel, zodat je meer vrijheid hebt om te bepalen waar je de machine plaatst.

 • Franco ongelost op locatie
 • 2 Nederlandstalige bedrijfsvoorschriften
 • Live uitleg van een professional