Nog enkele plaatbewerkingsmachines van Hanstahl beschikbaar!

Bekijk nu deze pakket aanbieding van maar liefst 3 nieuwe plaatbewerkingsmachines.

Deze 3 veelzijdige en snelle metaalbewerkers voor een zachte prijs. Investeer in deze veelzijdige alleskunners en bespaar flink! Op het einde van het jaar is kijken we vooruit naar het volgende jaar. Investeren in deze onzekere tijden is lastig. Daarom bieden we jou deze optie: minimale investering voor 3 veelzijdige machines. Metaal buigen, profielen walen, ponsen en knippen in een mum van tijd. Dat is slim investeren! Voor een overzichtelijk bedrag voor elke klus een robuuste plaatbewerkingsmachine. Voordelen:

  • Tijdwinst
  • Korting
  • Meer verscheidenheid in opdrachten
  • Nieuwe machines
Pakket aanbieding 3 machines van Hanstahl

Metaal buigen met de Hanstahl P20

Metaal buigen doe je met de Hanstahl P20. Of dat nu strippen zijn of buizen, het is makkelijk en snel geregeld met deze metaal buiger. Kies uit een veelheid van speciaal gereedschap om zo de machine aan te passen voor iedere klus. Klik hier voor meer informatie over de horizontale buigmachine.

Profielen walsen met de Hanstahl B41HD

Profielen walsen met de Hanstahl B41HD is een fluitje van een cent. Twee van de 3 rollen zijn aan te passen aan je wensen. Vrijwel alle profielen kun je walsen. Denk aan Hoekprofielen, I profielen, Z profielen, etc. Kijk hier verder voor meer mogelijkheden met de profielwals.

Ponsen, knippen en uithoeken

Met de ponsknipmachine Hanstahl i65 kun je ponsen, knippen en uithoeken. Deze machine is in de maatvoering gelijk aan andere grote merken, zodat het ponsgereedschap eenvoudig, snel en qua prijs redelijk te bestellen is. Boren en snijden kan ook, maar dat geeft ten eerste meer afval en duurt ten tweede veel en veel langer. Meer over de capaciteiten de ponsknipmachine i65.