ponsen en matrijzen

Alle merken ponsen en matrijzen verkrijgbaar

Naast GEKA ponsen en matrijzen, kun je nu ook bij ons terecht voor alle merken ponsen en matrijzen, zoals NITTO, WISENT, MUBEA, SUNRISE, FICEP, PEDDINGHAUS en KINGSLAND. Je kunt bij ons eenvoudig bestellen door ons bestelformulier in te vullen, ons te mailen of ons te bellen.

In de verschillende downloadable pdf’s kun je specificaties terug vinden. Weet je niet precies welk type ponsen of matrijzen je nodig hebt? Download de pdf van jouw machine en bekijk daar welke het zijn. Je kunt de artikelnummers gebruiken. Zodoende leveren we de juiste maten.

We hebben een groot assortiment aan ponsen op locatie. Deze kunnen we binnen 24 uur bestellen. Het kan natuurlijk zijn dat de maat pons die je nodig hebt afwijkt van de standaard. Geen nood! We kunnen iedere gewenste maat leveren. Stuur dan een tekening van de maten en wij zorgen dat je de gewenste maat pons alsnog ontvangt.

Voor advies zijn we natuurlijk te bereiken per mail of telefonisch. Je kunt ook een formulier invullen, we nemen dan zsm contact met je op.

Voor de verschillende merken ponsen en matrijzen, kijk je hier verder.